Palautukset ja Palautukset

Kuluttajien peruuttamisoikeus

(Kuluttaja on luonnollinen henkilö, joka tekee oikeudellisen liiketoimen tarkoituksiin, joita ei voida tehdä ammatilliseen toimintaansa, ei kaupallista eikä itsenäistä.) Tiedot peruuttamisoikeudesta

Peruutusoikeus

Tämä sopimus voidaan irtisanoa kuukauden kuluessa ilmoittamatta syitä. Peruuttamisaika on yksi kuukausi päivämäärästä - jossa sinä tai valitsemasi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, olet ottanut tai olet ottanut tavaran vastaan, jos olet tilannut yhden tai useamman tuotteen osana yhtä tilausta ja nämä tavarat toimitetaan yhdessä tilauksessa toimittaa;

- jossa sinä tai sinun nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on tai on toimittanut viimeiset tavarat, jos olet tilannut useita tavaroita osana yhtä tilausta ja ne toimitetaan erikseen;

- jossa sinä tai valitsemasi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on tai on toimittanut viimeisen toimituksen osittainen tai viimeinen kappale, jos olet tilannut tavaroita, jotka toimitetaan useina osatoimituksina tai palat;

Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiasta meille (SoBuy Commercial GmbH, Neuer Höltigbaum 6, 22143 Hampurig, Puhelinnumero: 040/63307924, sähköpostiosoite: it@sobuy-shop.com) kirjoittanut selkeä lausunto (esim. postikirje, faksi tai sähköposti) päätöksestäsi irtisanoa sopimus.

Tässä yhteydessä voit käyttää liitteenä olevan mallin kumoamiskirjeen faksia sitä ei kuitenkaan ole määrätty.

Peruuttamisajan noudattamiseksi riittää, että tiedonsaantioikeuden käyttöön liittyvä tiedonanto peruutus lähetetään ennen kumoamisajan päättymistä.

Peruuttamisen seuraukset

Jos irtisanot tämän sopimuksen, meidän on palautettava kaikki maksut, joista olemme saaneet toimituskulut (paitsi lisäkustannukset, jotka johtuvat valitsemastasi a muu toimitusaika kuin tarjoamamme edullisin vakiotoimitus), heti ja korkeintaan myöhässä neljäntoista päivän kuluessa päivästä, jona saimme ilmoituksen, joka koski sinun peruuttamistasi tämän sopimuksen.

Tätä palautusta varten käytämme samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisen tapahtuman ajankohta, ellei nimenomaisesti toisin sovita; missään tapauksessa he eivät tule luoksesi palautuksesta veloitettavat kustannukset.

Voimme kieltäytyä palauttamasta maksua, kunnes olemme saaneet tavarat tai siihen asti tuo todiste siitä, että olet palauttanut tavarat, kumpi on aikaisempi.

Sinun on lähetettävä tai luovutettava tavarat meille välittömästi ja joka tapauksessa viimeistään XNUMX päivän kuluessa a alkaen päivästä, jona ilmoitat meille tämän sopimuksen peruuttamisesta.

Määräaika myönnetään, jos lähetät ennen XNUMX päivän määräaikaa.

Tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset ovat sinun kustannuksellasi

Olet vastuussa tavaroiden arvon menetyksestä vain, jos menetys johtuu a sen käsittely ei ole välttämätöntä johdonmukaisuuden, ominaisuuksien ja käyttötila.

Syyt poissulkemiseen tai peruuttamiseen

Peruuttamisoikeutta ei ole määrätty sopimuksissa sellaisten tavaroiden luovutuksiin, joita ei ole valmistettu valmiiksi ja joiden tuotannolle on ratkaiseva merkitys kuluttajan henkilökohtainen valinta tai päättäväisyys tai jotka ovat selvästi mukautettuja kuluttajan henkilökohtaiset tarpeet sellaisten tavaroiden luovutuksiin, jotka huononevat nopeasti tai joiden viimeinen voimassaolopäivä tulisi nopeasti voittaa; alkoholijuomista, joiden hinnasta sovittiin sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä, mutta jotka voidaan toimittaa aikaisintaan 30 päivän kuluttua sopimuksen tekopäivästä ja arvosta jonka virta riippuu markkinoiden vaihteluista, joihin yrittäjällä ei ole vaikutusta; liittyvät sanomalehtien, aikakauslehtien tai kuvitusten toimitukseen lukuun ottamatta tilaussopimuksia.

Peruutusoikeus vanhenee ennenaikaisesti sopimusten yhteydessä sellaisten tavaroiden luovutuksiin, joihin terveydensuojelun tai hygienian vuoksi ei sovelleta palauta, jos sinetti on poistettu toimituksen jälkeen; tavaroiden toimittamiseen, jos nämä toimituksen jälkeen sekoitettiin muihin tavaroihin tällä tavalla erottamattomat niiden johdonmukaisuuden vuoksi; - ääni - tai videotallenteiden tai tietokoneohjelmistojen toimittamisesta suljetussa pakkauksessa, jos sinetti poistettiin toimituksen jälkeen. __________________________________________________________________________________

Faksimalli kumoamisesta

(Jos haluat irtisanoa sopimuksen, palauta tämä täytetty lomake.)

- SoBuy Commercial GmbH: lle, Neuer Höltigbaum 6, 22143 Hampuri, sähköpostiosoite: it@sobuy-shop.com:

- Minä, allekirjoittanut, irtisanon / irtisanon minun / meidän tekemämme sopimuksen vuonna seuraavien tavaroiden oston yhteydessä (*) / suorittaa seuraavat palvelut (*) - Tilattu (*) / vastaanotettu (*) - Kuluttajan nimi - Kuluttajan osoite - Kuluttajan allekirjoitus (vain paperilla tapahtuvassa viestinnässä) - Tiedot (*) Poista kaikki merkinnät, jotka eivät vastaa toisiaan.